IviKiwi

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Môj prvý blog

Ahooj, som Kiwi a práve píšem svoj prvý článok pre svoj prvý blog ivikiwi.blog.sk a myslím, že prvý článok by mal byť trochu o mne a prečo som si vlastne blog založila.

Prečo som blog založila, sama neviem. Odrazu mi len v hlave skrsla taká myšlienka, že niektoré moje názory stoja za to, aby som sa s nimi podelila s verejnosťou. Alebo sa len nudím, lebo som už takmer tri mesiace doma a naozaj nemám čo robiť! (nebojte sa, nežijem len na sociálnych sieťach, ale momentálne je vonku zima a mokro a mne je dobre doma v teplúčku)

Takže v skratke pár informácii o mne:

- volám sa Ivana (Prezývku Kiwi mi vymyslela prvýkrát moja teta, lebo sa to rýmovalo s Ivi, ďalej ma tak volala už teraz bývala spolužiačka zo strednej a mne sa to nejak zapáčilo a prisvojila som si ju. Keď som bola oveľa menšia, vravievali mi Ivo-pivo...)

- mám 19 rokov (Aj keď by ste mi pravdepodobne neverili, keby ste ma stretli na ulici. Mám taký "príjemný zážitok", ako som bola s priateľom sa kúpať v Dunajskej Strede, vtedy som mala 17. A iste viete, ako to chodí medzi mladými a zaľúbenými, cmuk sem, cmuk tam, ale naozaj sme ostávali v medziach slušnosti, jedna postaršia pani si len odfrkla a okomentovala nás: "Dnešné trinásť-ročné deti..." a odplávala na ďaleké púte do bazéna s vírivkou. Z tohto výroku som mala menšiu traumu, ale nič sa nedeje, veď keď budem v jej veku, budem vyzerať stále na 30 ;)

- tento rok som úspešne zmaturovala (na samé jednotky, wueeej :D), a keďže som študovala na Obchodnej akadémii, rozhodla som sa pokračovať v účtovníctve na EU. Snáď nezaspím na zápis ;)

Neviem, čo iné by vás zaujímalo, keďže som pre vás úplne cudzia osoba, zrejme nie ste zvedaví na moju obľúbenú farbu (čo je pre informáciu oranžová a fialová, neviem sa rozhodnúť), ale ak by vás niečo konkrétne zaujímalo, pokojne sa ma spýtajte v komentári.

Ak ste prišli s čítaním až na koniec, ďakujem za váš čas, snáď som vás trochu pobavila a ak nie, tak sa o to budem pokúšať ďalej v iných článkoch :)

Majte sááá


Moje články | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014